ΑΓΓΛΙΑ

Ποδοσφαιριστής σε σεξουαλικές πράξεις με 14χρονη

Ποδοσφαιριστής σε σεξουαλικές πράξεις με 14χρονη

Ένας Άγγλος ποδοσφαιριστής φέρεται να ήρθε σε ερωτικές περιπτύξεις με 14χρονη μαθήτρια, όπως προκύπτει κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής επιχείρησε να παρασύρει σε σεξουαλικές δραστηριότητες μία 14χρονη, όπως προκύπτει από την εκδίκαση της υπόθεσης του Τζακ Τουόχι.

Ο Άγγλος πρώην μέσος της Όλνταμ φέρεται να πίεσε το νεαρό κορίτσι λέγοντάς της "μη μου ξαναμιλήσεις, όλο μιλάς", όταν εκείνη εξέφρασε την ανησυχία της στο να κάνουν "πράγματα" στο αυτοκίνητό του, έξω από το γήπεδο του συλλόγου.

Κατά την εκδίκαση, που πραγματοποιείται σε δικαστήριο του Μάντσεστερ, ο Τουόχι φέρεται να έγραψε σε μήνυμα "θα φοράω κάτι εύκολο να βάλω και να βγάλω, όπως φόρμα. Απλά βάζεις μέσα το χέρι και αρχίζεις να αισθάνεσαι τον π#@%ο μου και όλα καλά. Μετά θα πας κάτω όσο οδηγώ".

Ο Τουόχι αρνήθηκε τη σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί και τις τρεις κατηγορίες προσέλκυσης κοριτσιού σε σεξουαλική δραστηριότητα και τη συνάντηση με κορίτσι κάτω των 16 μετά από προσέλκυση.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι γνώρισε το κορίτσι όταν εκείνο μοίραζε μετάλλια κατά τη διάρκεια της ημέρας του αθλητισμού στο σχολείο της και σε διάστημα πέντε μηνών φέρονται να αντάλλαζαν μηνύματα sms και στο snapchat, στα οποία την ενθάρρυνε να του στείλει γυμνόστηθες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η 14χρονη ενέδωσε στην πίεση του Τουόχι, βρέθηκε στο αυτοκίνητό του έξω από το "Μπάουνταρι Παρκ" και στη συνέχεια πήγα σε ένα απομονωμένο μέρος, όπου του έκανε στοματικό σεξ, ενώ εκείνος τη θώπευε.

Από την πλευρά του, ο Τουόχι υποστήριξε ότι το θύμα του είπε ότι είναι 16 ετών, ενώ στα μηνύματα εμφανίζεται να της ζητάει να μην μιλήσει σε κανέναν.

Ο Τουόχι έκανε ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο με αντίπαλο τη Λέιτον τον Νοέμβριο του 2014 στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Έναν χρόνο αργότερα έγινε γνωστή η υπόθεσή του, με συνέπεια ο σύλλογος να τον απομακρύνει και πλέον να αγωνίζεται στην ερασιτεχνική Τσάντερτον.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ