ΑΓΓΛΙΑ

Παρελθόν ο Χάσελμπαϊνκ από την ΚΠΡ

Παρελθόν ο Χάσελμπαϊνκ από την ΚΠΡ
Χάσελμπαϊνκ

Έπεσαν "τίτλοι τέλους" στη συνεργασία της ΚΠΡ με τον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ. Η εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν και το τελευταίο ματς του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ αποτελεί ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ. Ο Ολλανδός προπονητής απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο σύλλογος του Λονδίνου ανακοίνωσε την απομάκρυνση του 44χρονου κόουτς, ο οποίος βρισκόταν υπ' ατμόν και τελικά δεν κατάφερε να σώσει την θέση του.

Ο Χάσελμπαϊνκ ανέλαβε την ΚΠΡ τον περασμένο Δεκέμβριο και την αφήνει στην 17η θέση της Τσάμπιονσιπ με μόλις 20 βαθμούς σε 16 αγώνες.

Εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Ολλανδός προπονητής, ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο και ο βοηθός προπονητή της Μπάρνσλεϊ, Τόμι Ράιτ, ήταν τα επόμενα θύματα της έρευνας της "Telegraph" για τη διαφθορά στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο 44χρονος κάθισε στο ίδιο τραπέζι με δημοσιογράφους που παρίσταναν τους ατζέντηδες ποδοσφαίρου που λειτουργούσαν για λογαριασμό ψεύτικης εταιρείας. Ο Χάσελμπαϊνκ ζήτησε το ποσό των 64.000 ευρώ για κάθε ταξίδι που θα πραγματοποιούσε στην έδρα της εταιρίας στη Σιγκαπούρη, ώστε να συμβουλεύει τους επενδυτές για μεταγραφικά θέματα.

Μάλιστα, εμφανίστηκε ανοιχτός στην ιδέα να αποκτήσει παίκτες για τον σύλλογο που ανήκουν στην εταιρία και μάλιστα είπε στους φερόμενους ως επενδυτές: "Δώστε μου έναν γα%$#νο παίκτη. Έναν καλό παίκτη". Ο ίδιος ο Χάσελμπαϊνκ, πάντως, αρνείται ότι διέπραξε κάποιο αδίκημα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ