ΑΓΓΛΙΑ

Παραμονή για την Νότιγχαμ στη διαφορά τερμάτων

Παραμονή για την Νότιγχαμ στη διαφορά τερμάτων

Η Νότιγχαμ νίκησε με 3-0 την Ίπσουιτς και κατάφερε να παραμείνει στην Championship, ρίχνοντας στην τρίτη κατηγορία την Μπλάκμπερν, καθώς υπερείχε στη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων.

Κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας και να μείνει στην Championship η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα που φέρεται να βρίσκεται κοντά στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Νησί, επικράτησε 3-0 της Ίπσουιτς και γλίτωσε τον υποβιβασμό, ρίχνοντας στην Μπλάκμπερν στη διαφορά τερμάτων.

Οι δυο ομάδες ισοβάθμησαν στους 51 πόντους, αλλά η Φόρεστ είναι στα -10 γκολ και η Ρόβερς στα -12. Έτσι, λοιπόν, θα είναι και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Μπλάκμπερν επίσης νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Μπρέντφορντ, όμως η νίκη της αυτή δεν έφτανε για να την κρατήσει στην κατηγορία. Πέφτει και σε κάθε περίπτωση είναι για την ίδια μια "μαύρη σελίδα". Η ομάδα που κατέκτησε το αγγλικό πρωτάθλημα πριν 22 χρόνια, πλέον βιώνει τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της!

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ