ΑΓΓΛΙΑ

Πάει για μετεγγραφή ρεκόρ η Σαουθάμπτον με Μπουφάλ

LILLE - AUGUST 7: Sofiane Boufal of Lille and Blaise Matuidi of PSG in action during the French Ligue 1 match between Lille OSC (LOSC) and Paris Saint-Germain (PSG) at Grand Stade Pierre Mauroy on August 7, 2015 in Lille, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)
LILLE - AUGUST 7: Sofiane Boufal of Lille and Blaise Matuidi of PSG in action during the French Ligue 1 match between Lille OSC (LOSC) and Paris Saint-Germain (PSG) at Grand Stade Pierre Mauroy on August 7, 2015 in Lille, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images) GETTY IMAGES

Οι "Άγιοι" της Σαουθάμπτον έδωσαν τα χέρια με τη Λιλ για τον 22χρονο επιθετικό, Σοφιάν Μπουφάλ, έναντι του ποσού των 24,5 εκ. ευρώ.

Έτοιμη να κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της είναι η Σαουθάμπτον. Οι "Άγιοι" έδωσαν τα χέρια με τη Λιλ για τον 22χρονο επιθετικό, Σοφιάν Μπουφάλ, έναντι του ποσού των 24,5 εκ. ευρώ.

Όπως μετέδωσε το SkySports, εφόσον δεν "στραβώσει" κάτι την τελευταία στιγμή η μεταγραφή αυτή θα "σπάσει" το ρεκόρ των 15 εκ. λιρών που δαπάνησε ο αγγλικός σύλλογος το 2013 προκειμένου να αγοράσει τον Ντάνι Οσβάλντο από τη Ρόμα.

Ο γεννημένος στο Παρίσι, Σοφιάν Μπουφάλ, μπορεί να παίξει και ως winger, αλλά και σαν "καθαρό"... εννιάρι. Σκόραρε 11 φορές στην παρελθούσα Ligue 1 με την φανέλα της Λιλ, αλλά υπέστη σοβαρό τραυματισμό τον περασμένο Μάιο και θα μείνει στα... πιτς έως τον Σεπτέμβριο.

Στις αρχές του χρόνου και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο χρίστηκε και διεθνής με την εθνική του Μαρόκου στο 1-0 των προκριματικών του Κόπα Άφρικα επί του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ