ΑΓΓΛΙΑ

Οπαδός Έβερτον: "Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις μου"

Οπαδός Έβερτον: "Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις μου"

Ντροπιασμένος για τις πράξεις του παρουσιάστηκε ο οπαδός της Έβερτον, ο οποίος χτυπούσε τους παίκτες της Λιόν με το παιδάκι του στην αγκαλιά του. (VIDEO)

Στο 64ο λεπτό του αγώνα της Έβερτον με την Λιόν για την 3η αγωνιστική του Europa League, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Μόνο που η αψιμαχία συνέβη δίπλα στους οπαδούς των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ' αυτών να εμπλακούν στον καυγά.

Δυστυχώς, ένας από τους οπαδούς που ενεπλάκησαν στο συμβάν, το έκανε έχοντας το παιδί του στην αγκαλιά του. Η εικόνα του, να τρέχει και να χτυπά παίκτες της Λιόν με τον μικρό αγκαλιά, είναι το λιγότερο αποκρουστική και περνάει την έννοια της καφρίλας στα γήπεδα σε άλλα επίπεδα!

Η διοίκηση των "μπλε", όχι μόνο αποφάσισε να του κόψει το γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα προχώρησε και σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία. Ο ίδιος, με το φόβο να του απαγορευθεί πλέον ακόμα και να βλέπει το παιδί του, πήγε από μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα μισή ώρα μετά τη λήξη του ματς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις μου. Μισή ώρα μετά το ματς, ήμουν ήδη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τον δικηγόρο μου. Είμαι χαζός. Έθεσα τον γιο μου σε κίνδυνο από τη στιγμή που παρασύρθηκα από τον κόσμο και την ένταση.

Πριν καν το καταλάβω, είχα περάσει το πορτάκι που έπρεπε να είναι κλειστό εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά από τη μια ξεσπούσα κατά των παικτών που δεν απέδιδαν και από την άλλη ξαφνικά είμαι κοντά τους και όλα έχουν ξεφύγει".

Θυμηθείτε το περιστατικό:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ