ΑΓΓΛΙΑ

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζουν για το θάνατο τζιχαντιστή!

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζουν για το θάνατο τζιχαντιστή!

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ πανηγύριζαν, μετά την αναμέτρηση με την Τότεναμ, το θάνατο του Τζιχάντι Τζον, Βρετανού που πολεμούσε για το Ισλαμικό Κράτος. (VIDEO)

Η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη παραμένει συγκλονισμένη από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπατακλάν και το Σεν-Ντενί στο Παρίσι και τους νεκρούς που άφησαν αυτές. Πριν από δέκα ημέρες οι Αρχές ανακοίνωσαν το θάνατο του Τζιχάντι Τζον, Βρετανού που τάχθηκε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Ο Μοχάμεντ Εμουαζί γεννήθηκε στο Κουβέιτ το 1988 και σε ηλικία 6 ετών μετανάστευσε με την οικογένειά του στη Μεγάλη Βρετανία. Αργότερα τάχθηκε στις τάξεις του ΙSIS στη Συρία και είχε γίνει ο νούμερο ένα καταζητούμενος των βρετανικών και αμερικανικών Αρχών, καθώς είχε αναγνωριστεί ως ο δήμιος με τη βρετανική προφορά που είχε εκτελέσει τους Αμερικανούς ομήρους Τζέιμς Φόλεϊ, Στίβεν Σότλοφ, Αμπντούλ Ραχμάν Κάσιχ, τους Βρετανούς Ντέιβιντ Χέινς και Αλαν Χένινγκ και τον Ιάπωνα Κέντζι Γκότο.

Στις 14 Νοέμβρη βρέθηκε νεκρός από νυχτερινή αεροπορική επιδρομή μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα, του Ισλαμικού Κράτους, στη Ράκα της Συρίας.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στην Αγγλία, οπαδοί της Γουέστ Χαμ σε σταθμό του μετρό στο Λονδίνο (μετά την αναμέτρηση με την Τότεναμ) τραγουδούν συνθήματα κατά του Τζιχάντι Τζον πανηγυρίζοντας για το θάνατό του. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ