ΑΓΓΛΙΑ

Ονειρεύεται "Τσιτσαρίτο" η Τότεναμ

Ονειρεύεται "Τσιτσαρίτο" η Τότεναμ

Η Τότεναμ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Χαβιέ Ερνάντες ή αλλιώς "Τσιτσαρίτο" από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι λέει ο Φαν Χάαλ για τον Μεξικανό φορ, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή θέλει η Τότεναμ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και για το λόγο αυτό "γλυκοκοιτάζει" την περίπτωση απόκτησης του Χαβιέ Ερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχοντας μπροστά του τον Καρίμ Μπενζεμά, δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση βασικού.

Οι Λονδρέζοι, όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράδος, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, επιθυμούν έναν στράικερ επιπέδου, πλαισιώνοντας τον Χάρι Κέιν, μιας και ο Ρομπέρτο Σολδάδο πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ισπανία αυτό το καλοκαίρι.

Βέβαια, η Τότεναμ δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει τον "Τσιτσαρίτο" σύμφωνα με τον Ντι Μάρτσιο, αν και ο Φαν Χάαλ έχει δηλώσει πως με τις αποχωρήσεις των Φαν Πέρσι και Φαλκάο έχουν αυξηθεί οι πιθανότητές του να έχει ενεργό ρόλο στη Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, οι "κόκκινοι διάβολοι" διαθέτουν τους Ρούνεϊ και Γουίλσον αυτή την στιγμή στη γραμμή "κρούσης" τους.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ