ΑΓΓΛΙΑ

Ο Χολέμπας τσακώθηκε με φίλαθλο της Γουότφορντ

Ο Χολέμπας τσακώθηκε με φίλαθλο της Γουότφορντ
STEVEN PASTON/PA VIA AP

Οπαδοί της Γουότφορντ αποδοκίμασαν κι έβρισαν τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος πλησίασε την κερκίδα και τσακώθηκε με έναν εξ αυτών, ζητώντας του να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο (video).

Την ώρα που ο Χοσέ Χολέμπας φέρεται να έχει προκαλέσει ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ, ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε στην επικαιρότητα για έναν τελείως λάθος λόγο. Μετά από το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στη Σαουθάμπτον για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας κι ενώ η Γουότφορντ ηττήθηκε με 0-1 στο ντεμπούτο του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της, ο Χολέμπας ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν φίλαθλο του συλλόγου.

Μετά από το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, στον οποίο τόσο ο αριστερός μπακ όσο και ο Ορέστης Καρνέζης έβγαλαν 90λεπτο, ορισμένοι παίκτες της ομάδας πλησίασαν την κερκίδα των φιλοξενουμένων, ώστε να χειροκροτήσουν τον κόσμο που βρέθηκε στο "Σεντ Μέρις".

Όταν πλησίασε και ο 33χρονος μπακ, ορισμένοι οπαδοί άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και να τον βρίζουν. Μάλιστα, αυτό φέρεται να συνέβη και καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, γεγονός που εκνεύρισε τον Χολέμπας. Ο πρώην διεθνής άρχισε να δείχνει έναν συγκεκριμένο φίλαθλο και τον καλούσε να κατέβει κάτω στην εξέδρα, ώστε να τα πουν από κοντά. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τους συμπαίκτες του να τον απομακρύνουν από την κερκίδα.



Photo credits: Steven Paston/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ