ΑΓΓΛΙΑ

Ο Βέλλιος στηρίζει τον Λεωνίδα Κουτσούκη στη μάχη με τη λευχαιμία

Ο Βέλλιος στηρίζει τον Λεωνίδα Κουτσούκη στη μάχη με τη λευχαιμία

Ο επιθετικός της Νότιχαμ Φόρεστ, Απόστολος Βέλλιος διέθεσε προς δημοπράτηση στο "Charity Idols" μία φανέλα του, ενημερώνοντας μέσω Instagram, πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Λεωνίδα Κουτσούκη που δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

Σε μία αξιοσημείωτη κίνηση προχώρησε ο επιθετικός της Νότιχαμ Φόρεστ, Απόστολος Βέλλιος. Ο Έλληνας άσος προσέφερε μία φανέλα του προς δημοπράτηση στο " Charity Idols", ενημερώνοντας μέσω Instagram ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Λεωνίδα Κουτσούκη που δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

"Όλα τα χρήματα γι' αυτή τη φανέλα θα δοθούν στον μικρό Λεωνίδα που είναι άρρωστος (λευχαιμία). Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Μπείτε στο charityidols.gr για περισσότερες λεπτομέρειές" , αναφέρει το μήνυμα του διεθνή επιθετικού.

Η περιπέτεια της υγείας του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των περισσότερων ελληνικών ομάδων, αλλά κι αρκετών ποδοσφαιριστών. Ο Κουτσούκης πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία και έκανε έκκληση στους πάντες να βοηθήσουν όσο μπορούν οικονομικά για να μεταφερθεί στη Βοστώνη και να κάνει την επέμβαση.

Δείτε το ποστ:

Το κείμενο που είχε αναρτήσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής:

Με λένε Λεωνίδα Κουτσούκη και είμαι 21 ετών. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου.... Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία. Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ...

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γι' αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κι άλλο γκολ ο Απόστολος Βέλλιος!
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ