ΑΓΓΛΙΑ

Ο Βέλλιος στηρίζει την 6χρονη Κλεοπάτρα στη μάχη με τον καρκίνο

Ο Βέλλιος στηρίζει την 6χρονη Κλεοπάτρα στη μάχη με τον καρκίνο

Ο Απόστολος Βέλλιος διέθεσε προς δημοπράτηση στο "Charity Idols" μία φανέλα του, ενημερώνοντας μέσω social media πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Απόστολος Βέλλιος, που διέθεσε προς δημοπράτηση στο "Charity Idols" μία φανέλα του, ενημερώνοντας μέσω social media πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η 6χρονη Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης το Νοέμβριο του 2017, ένα σπάνιο και επιθετικό είδος όγκου που κάνει απαραίτητη τη μεταφορά του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό.

Ο επιθετικός της Νότιγχαμ θέλησε να συνεισφέρει με τον τρόπο, διαθέτοντας σε δημοπρασία τη φανέλα του. Μια ανάλογη κίνηση είχε κάνει ο Βέλλιος τον Σεπτέμβρη του 2016, στηρίζοντας τον Λεωνίδα Κουτσούκη στη μάχη με τη λευχαιμία.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24