ΑΓΓΛΙΑ

Ο Στιλ ειρωνεύεται και καλεί τον Χόντσον να τον δει!

Ο Στιλ ειρωνεύεται και καλεί τον Χόντσον να τον δει!

Ο Λουκ Στιλ ειρωνεύτηκε τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον, λέγοντας ότι θα του διαθέσει εισιτήρια για να έρθει να τον παρακολουθήσει σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Πιστεύει ότι δικαιούται μία θέση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας; Απλώς τον θεωρεί κακό προπονητή; Εκτιμά ότι ο ίδιος αδικείται; Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει πειστικά, αναφορικά με το tweet που έκανε ο Λουκ Στιλ για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ρόι Χόντσον.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν ειρωνικός και ζήτησε να ενημερωθεί ο Χόντσον ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για να έρθει να τον παρακολουθήσει στην Ελλάδα...

Όσο για τον ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει ο Στιλ; Την τριάδα των γκολκίπερ της Αγγλίας απαρτίζουν ο Τζο Χαρτ της Μάντσεστερ Σίτι, τον Τζακ Μπάτλαντ της Στόουκ και τον Τομ Χίτον της Μπάρνλεϊ.

Αυτοί οι τρεις ήταν δηλαδή στην τελευταία αποστολή, καθώς έχει επιστρέψει στην δράση (από τραυματισμό) ο Φρέιζερ Φόρστερ της Σαουθάμπτον. Σε 6 ματς δεν έχει δεχτεί κανένα γκολ (!), είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη και αυτός μαζί με τον Τζο Χαρτ είναι οι... σίγουροι για το Euro 2016.

Τώρα εάν ο Στιλ έχει δίκιο να παραπονιέται, τα συμπεράσματα δικά σας...

Αναλυτικά το "τιτίβισμα" του Άγγλου:

"Παρακαλώ, κάποιος να ενημερώσει τον κύριο Ρόι Χόντσον ότι θα του αφήνω δύο εισιτήρια στη ρεσεψιόν για κάθε παιχνίδι που μου απομένει, στο υπόλοιπο της σεζόν. Λουκ Στιλ"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ