ΑΓΓΛΙΑ

Ο Σάουθγκεϊτ θέλει τον Λάμπαρντ στην εθνική Αγγλίας

Ο Σάουθγκεϊτ θέλει τον Λάμπαρντ στην εθνική Αγγλίας

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιθυμεί να πάρει τον Φρανκ Λάμπραντ δίπλα του στην εθνική Αγγλίας και το ενδεχόμενο άμεσης "στροφής" του πρώην άσου της Τσέλσι στην προπονητική, μοιάζει κάθε άλλο παρά απίθανο.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας προ μερικών εβδομάδων (είχε ρόλο υπηρεσιακού μέχρι τότε) και θα συνεχίσει στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των "τριών λιοντραριών" για την επόμενη τετραετία.

Φυσικά, στόχος του είναι να τοποθετήσει τους Άγγλους σ' ένα μονοπάτι που θα "συμπορεύεται" με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη τις πρόσφατες διαδοχικές αποτυχίες τους, καταλήγουμε στο ότι η αγωνιστική τους ανάκαμψη αποτελεί ένα σύνθετο ζήτημα.

Λαμβάνοντας το τελευταίο ως δεδομένο, ο 46χρονος προπονητής φέρεται να έχει επιλέξει να πλαισιώσει το τεχνικό του τιμ με έναν άνθρωπο που -αν μη τι άλλο- γνωρίζει εις βάθος το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον πρώην εμβληματικό ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, που πρόσφατα αποχώρησε από την αμερικάνικη New York City, χωρίς όμως να διευκρινιστεί το τι θα επακολουθήσει στο άμεσο μέλλον του.

Σήμερα, η Daily Mail ήρθε για να αποκαλύψει ότι το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στο πλάι του Σάουθγκεϊτ, στην εθνική Αγγλίας, είναι κάτι το οποίο συγκεντρώνει εξαιρετικές πιθανότητες.

Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με τη δεδομένη επιθυμία του Άγγλου προπονητή να συνεργαστεί με τον πρώην παίκτη της New York City και ο δεύτερος με την πρόθεση του Άγγλου μέσου να "στραφεί" επαγγελματικά προς την προπονητική.

Όσον αφορά τον τρίτο λόγο, αυτός έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο βοηθός προπονητή που είχε μέχρι πρότινος η εθνική Αγγλίας, εκδιώχθηκε από τον Σάουθγκεϊτ, καθότι ο τελευταίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θεωρεί επιτακτική την ανάγκη να ενσωματώσει τους δικούς του ανθρώπους στο τεχνικό τιμ.

Ο Λάμπαρντ έχει μετρήσει 106 συμμετοχές και 29 γκολ με το εθνόσημο, αλλά και 619 εμφανίσεις και 178 γκολ στην καριέρα του σε διασυλλογικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γκουαρδιόλα: "Είμαι περήφανος για την εμφάνισή μας κόντρα στην Τσέλσι"
Κινέζικο χρυσάφι στα πόδια του Αλέξις Σάντσες
Πειθαρχική δίωξη σε Τσέλσι και Σίτι για τη συμπεριφορά των παικτών τους
Ετο'ό: "Ζοζέ, το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και δεν είναι μόνο άμυνα"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ