ΑΓΓΛΙΑ

Ο Σάουθγκεϊτ πήρε τον Γκλεν Τζόνσον στην Αγγλία!

Ο Σάουθγκεϊτ πήρε τον Γκλεν Τζόνσον στην Αγγλία!

Έκπληξη με τον Γκλεν Τζόνσον στις επιλογές του νέου τεχνικού της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Γκλεν Τζόνσον επιστρέφει στην εθνική Αγγλίας δύο χρόνια μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, αφού ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με Μάλτα (εντός) και Σλοβενία (εκτός).

Ο αντικαταστάτης του Σαμ Άλαρνταϊς στην τεχνική ηγεσία των "λιονταριών" προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο Νησί με την επιλογή του δεξιού μπακ της Στόουκ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε τρεις αγώνες σε επτά αγωνιστικές στην Premier League. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής μετράει 32 διεθνείς συμμετοχές, ωστόσο είχε μείνει εκτός επιλογών του Ρόι Χόντσον και του Άλαρνταϊς τα τελευταία χρόνια λόγω φθίνουσας πορείας. Ο Τζόνσον προτιμήθηκε του Ντάνι Σίμπσον της Λέστερ και του Κέβιν Τρίπιερ της Τότεναμ (αναπληρωματικός), ενώ ο Ναθάνιελ Κλάιν είναι τραυματίας και ο Φιλ Τζόουνς δεν έχει επιστρέψει καλά καλά στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ κλήθηκε ξανά στην αποστολή, με τον Σάουθγκεϊτ, ο οποίος είναι τεχνικός και στην εθνική κ-21, να γνωστοποιεί ότι τον υπολογίζει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κ-21 στην Πολωνία το προσεχές καλοκαίρι. Στην αποστολή περιλαμβάνεται για πρώτη φορά το όνομα ενός ακόμα νεαρού παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του Τζέσε Λίνγκαρντ, τον οποίο ο Σάουθγκεϊτ γνωρίζει επίσης από την κ-21.

Νοκ άουτ από τις επιλογές τέθηκαν οι τραυματίες Άνταμ Λαλάνα, Ντάνι Ντρίνκγουοτερ, Τζακ Μπάτλαντ, Χάρι Κέιν και Λιουκ Σο, ενώ οι Τζακ Γουίλσιερ και Ρος Μπάρκλεϊ που είχαν "κοπεί" από τον Άλαρνταϊς, έμειναν εκτός και για αυτήν την αποστολή.

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας

Τερματοφύλακες

Τζο Χαρτ (Τορίνο), Φρέιζερ Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Τομ Χίτον (Μπέρνλι)

Αμυντικοί

Γκλεν Τζόνσον (Στόουκ), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Φιλ Γιαγκέλκα (Έβερτον), Κρις Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Ράιαν Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ)

Μέσοι

Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Άλεξ Οξλέιντ Τσέιμπερλεϊν (Άρσεναλ), Ντέλε Άλι (Τότεναμ), Έρικ Ντάιερ (Τότεναμ), Τζέσε Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μίκαϊλ Αντόνιο (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί

Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ), Τζέιμι Βάρντι (Λέστερ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ),

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ