ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μπόναρ διαψεύδει τις κατηγορίες για σκάνδαλο ντόπινγκ

Ο Μπόναρ διαψεύδει τις κατηγορίες για σκάνδαλο ντόπινγκ

Μετά τη διάψευση από Άρσεναλ, Τσέλσι και Λέστερ αναφορικά με εμπλοκή παικτών τους σε σκάνδαλο ντόπινγκ, ήρθε και ο γιατρός Μαρκ Μπόναρ να ισχυριστεί πως είναι αβάσιμες οι κατηγορίες που δέχτηκε από τους "Sunday Times".

Ο Μαρκ Μπόναρ βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα μετά την αποκάλυψη των "Sunday Times" πως παραδέχτηκε την εμπλοκή του σε υποθέσεις ντοπαρίσματος τουλάχιστον 150 αστεριών του αθλητισμού τα τελευταία έξι χρόνια, και αποφάσισε να "βγει μπροστά" για πρώτη φορά μετά το βράδυ του Σαββάτου που είδε το φως της δημοσιότητας το επίμαχο θέμα.

Οι τρεις ομάδες της Premier League που μπλέχτηκαν σε αυτή την κατηγορία, Άρσεναλ, Τότεναμ και Λέστερ, αρνήθηκαν με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο την συμμετοχή αθλητών τους, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο 38χρονος γιατρός γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter:

Ο Μπόναρ διαψεύδει τις κατηγορίες για σκάνδαλο ντόπινγκ

"Οι ισχυρισμοί των Sunday Times είναι ψευδείς και παραπλανητικοί. Δεν είχα ποτέ σχέση με oποιονδήποτε σύλλογο της Premier League ή παίκτη. Δεν έχω χορηγήσει ποτέ τη θεραπεία Androgen με σκοπό την ενίσχυση της απόδοσης κάποιου.

Κάνω θεραπείες σε ανθρώπους που οι εξετάσεις τους δείχνουν κάποια αποτελέσματα κάτω από το φυσιολογικό".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ