ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μίλνερ σταματά από την Αγγλία

Ο Μίλνερ σταματά από την Αγγλία

Ο χαφ της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ αποχώρησε από την Εθνική ομάδα, μετά από συνάντηση που είχε με τον νέο προπονητή, Σαμ Αλαρντάις.

Η πρώτη μεταβολή στην Αγγλία, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σαμ Αλαρντάις, είναι γεγονός. Ο κεντρικός χαφ της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τους νεότερους σε ηλικία.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό προπονητή και συζήτησαν για αρκετή ώρα, συμφωνώντας ότι τα "λιοντάρια" χρειάζονται μία νέα αρχή.

"Νομίζω ότι η απόφαση που καταλήξαμε έχει να κάνει με την κοινή λογική. Εύχομαι στον Σαμ, τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο και τους οπαδούς, κάθε επιτυχία στο μέλλον" ανέφερε ο Μίλνερ στη δήλωση του, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομοσπονδίας.

Μετά από 61 συμμετοχές με 1 γκολ και τέσσερα μεγάλα τουρνουά, τα Μουντιάλ του 2010 και του 2014 και τα Euro του 2012 και του 2016, ο Μίλνερ έλαβε την απόφαση να σταματήσει από την Αγγλία. Και η αλήθεια είναι πως δεν συνδέθηκε με κάποια επιτυχία...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ