ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μαζουακού έφτυσε αντίπαλο και κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα"

Ο Μαζουακού έφτυσε αντίπαλο και κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα"

Ο Αρτούρ Μαζουακού έφτυσε αντίπαλο και αποβλήθηκε στην ήττα αποκλεισμό της Γουέστ Χαμ από το κύπελλο, με συνέπεια να κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία.

Ο Αρτούρ Μαζουακού δεν έλεγξε τα νεύρα του στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με αντίπαλο τη Γουίγκαν για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας, με συνέπεια να φτύσει παίκτη των γηπεδούχων και να κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" από την ομοσπονδία.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για την αντίδρασή του προς τον Νικ Πάουελ στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, η οποία υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή.

Τα "σφυριά" ηττήθηκαν με 0-2 και αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του θεσμού, με τον 24χρονο Κονγκολέζο να αντιμετωπίζει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, σε μία χρονική περίοδο που το όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν ακόμα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Θα αξίζει ό,τι του έρθει και θα πάρει αυτό που αξίζει κι από εμάς. Είναι απαράδεκτο. Ήταν απαίσιο. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο από εκείνον. Μας αρέσει, είναι πολύ καλό παιδί στον σύλλογο. Τον απολαμβάνω, οπότε πρέπει να πω ότι βγήκε εκτός εαυτού", δήλωσε ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μόγες.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FA, το φτύσιμο τιμωρείται με έξι αγώνες και από τη στιγμή που ο διαιτητής κατέγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα, ο Μαζουακού μοιάζει απίθανο να αποφύγει τη βαριά τιμωρία.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ