ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μαρσιάλ έστειλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό

Ο Μαρσιάλ έστειλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό
© AFP/GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 την Έβερτον, χάρη σε γκολ του Αντονί Μαρσιάλ στο 93' και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει Κρίσταλ Πάλας ή Γουότφορντ (video)

Με γκολ του Αντονί Μαρσιάλ στο 93ο λεπτό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-1 την Έβερτον στον ημιτελικό του FA Cup στο "Γουέμπλεϊ" και προκρίθηκε στον τελικό για 19η φορά στην ιστορία της.

Την Κυριακή θα μάθει τον αντίπαλό της, με τις Κρίσταλ Πάλας και Γουότφορντ να τίθενται αντιμέτωπες στις 18:00, φυσικά στο "Γουέμπλεϊ".

19 συμμετοχές στην αρχαιότερη διοργάνωση του πλανήτη είχε μόνο η Άρσεναλ και τώρα η ManUtd την φτάνει, ενώ αν πάρει το τρόπαιο θα την φτάσει στην κορυφή και στις κατακτήσεις με 12.

Με γκολ του Μαρουάν Φελαϊνί, από ασίστ του Μαρσιάλ, άνοιξε το σκορ η ομάδα του Λουί φαν Χάαλ στο 34' και στο 57' ο Ντε Χέα απέκρουσε πέναλτι του Λουκακού!

Ήρθε τελικά η ισοφάριση στο 75' με αυτογκόλ του Σμόλινγκ, αλλά στο 93' ο Μαρσιάλ λύτρωσε τους "κόκκινους διαβόλους" και τους έστειλε στον τελικό.

Ο Μαρσιάλ έστειλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χοέλ Ρόμπλες, Μπέσιτς, Στόουνς, Τζαγκιέλκα, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Γκίμπσον (94' Μιραλάς), Μπάρκλεϊ, Λένον (70' Ντεουλοφέου), Κλέβερλι, Λουκακού.

MANUTD: Ντε Χέα, Φόσου-Μένσα (62' Βαλένσια), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Φελαϊνί (87' Αντέρ Ερέρα), Ρούνεϊ, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ.

*χαμένο πέναλτι 57' Λουκακού (απόκρουση Ντε Χέα)

Ο Μαρσιάλ έστειλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό

Οι ημιτελικοί του FA Cup:

Σάββατο

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (75' αυτ. Σμόλινγκ / 34' Φελαϊνί, 93' Μαρσιάλ)

Κυριακή

Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ (18:00)

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ