ΑΓΓΛΙΑ

Ο ήρωας οπαδός της Μίλγουολ στην τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου

Ο ήρωας οπαδός της Μίλγουολ στην τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου

Ο Roy Larner έπινε τις μπύρες του στο Borough όταν έγινε η επίθεση στο πλήθος από τους τρεις τρομοκράτες. Προτάσσοντας το πάθος του για τη Μίλγουολ, κατάφερε να σώσει την ζωή πολλών συμπολιτών του.

Πώς μπόρεσε να αποσπάσει την προσοχή των τριών τρομοκρατών ο ήρωας της ιστορίας; Τον τρόπο περιγράφει ο ίδιος μιλώντας σε αγγλικά ΜΜΕ.

" Είχαν αυτά τα μακριά μαχαίρια και άρχισαν να φωνάζουν για τον Αλλάχ. Μετά άκουγες "Ισλάμ, Ισλάμ, Ισλάμ". Σαν ηλίθιος τους φώναξα κι εγώ. Σκέφτηκα ότι πρέπει να σταματήσω αυτούς τους μπάσταρδους.

Πήγα προς το μέρος τους και είπα "άντε γ@μ%@, είμαι Μίλγουολ"! Και έτσι άρχισαν να μου επιτίθενται", αποκάλυψε ο Roy Larner που τους απέσπασε την προσοχή, έφαγε οκτώ μαχαιριές και έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να τρέξουν μακριά από το σημείο.

Ο Larner μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και μπήκε στο χειρουργείο μετά τα τραύματα που έφερε σε κρανίο, θώρακα και χέρια από τα χτυπήματα των τρομοκρατών με τα μαχαίρια.

Ο γενναίος οπαδός της Μίλγουολ αποκαλείται ως το "λιοντάρι της γέφυρας του Λονδίνου", ενώ έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για να του αποδοθεί ο σταυρός του Αγίου Γεωργίου για την πράξη του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ