ΑΓΓΛΙΑ

Ο Γκίμπσον διέλυσε 5 αυτοκίνητα πριν το ματς της Σάντερλαντ

Everton's Muhamed Besic, left, and Sunderland's Darron Gibson in action during their English League Cup soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Wednesday Sept. 20, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Everton's Muhamed Besic, left, and Sunderland's Darron Gibson in action during their English League Cup soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Wednesday Sept. 20, 2017. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Το περασμένο Σάββατο ο Ντάρον Γκίμπσον διέλυσε την αξίας 85.000 ευρώ Mercedes του και άλλα 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα! Ήταν ξανά μεθυσμένος, λίγο πριν το ματς της Σάντερλαντ στις 17:00 (videos)

Ο Ντάρον Γκίμπσον συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (17/3), καθώς οδηγούσε μεθυσμένος και έριξε την πανάκριβη Mercedes του πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο 30άχρονος Βορειοϊρλανδός μέσος της Σάντερλαντ πήγαινε στο γήπεδο για να δει τους συμπαίκτες του στην αναμέτρηση με την Πρέστον στο "Stadium of Light", η οποία ξεκινούσε στις 17:00.

Έριξε την αξίας 85.000 ευρώ Mercedes του πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε 4 από αυτά, ενώ από θαύμα δεν υπήρχαν τραυματίες, καθώς πρόκειται για μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, μεσημέρι Σαββάτου, όπου θα μπορούσαν, για παράδειγμα, παιδιά να παίζουν έξω απ' το σπίτι τους.

Ο Γκίμπσον είναι τραυματίας, γι' αυτό και δεν ήταν στην διάθεση του προπονητή του, ενώ η Σάντερλαντ ανακοίνωσε πως τον τιμωρεί απ' αόριστον και διεξάγει έρευνα για την υπόθεση!



Πέρσι πήγε στη Σάντερλαντ απ' την Έβερτον, ενώ πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε video με τον ίδιο μεθυσμένο να βρίζει και να κατηγορεί τους συμπαίκτες του...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ