ΑΓΓΛΙΑ

Ο Γκατούζο αυτοπροτάθηκε στην Πιτέρμπορο!

Ο Γκατούζο αυτοπροτάθηκε στην Πιτέρμπορο!
INTIME SPORTS

Η προσπάθεια του Τζενάρο Γκατούζο να βρει γρήγορα την επόμενη ομάδα του μετά τον ΟΦΗ τον ώθησε να χτυπήσει την πόρτα της Πιτέρμπορο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά τις εμπειρίες που συνέλεξε τα δύο τελευταία χρόνια σε Ελβετία, Ιταλία και Ελλάδα,ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει να προσθέσει μία ακόμα χώρα στο προπονητικό του βιογραφικό: την Αγγλία.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η "Mirror", ο Γκατούζο βρέθηκε ξαφνικά μέσα στη λίστα των υποψηφίων για να αναλάβουν τη θέση του προπονητή στην Πιτέρμπορο που είναι κενή εδώ και μία εβδομάδα, με τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ να αυτοπροτείνεται στους ανθρώπους της ομάδας.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Γκατούζο είχε πρόσφατα κάνει αίτηση για να αναλάβει την σκωτσέζικη Χάμιλτον Ακαντέμικαλ, με τις πιθανότητες όσον αφορά στην Πιτέρμπορο να είναι πάντως με το μέρος του καθώς η ομάδα της League 1 έχει ως πρώτο της στόχο για την άκρη του πάγκου τον Μαρκ Γουορμπάρτον.

Πρόκειται για έναν προπονητή ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Μπρέντφορντ αλλά στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το συγκρότημα της Championship, με τους ανθρώπους της Πιτέμπορο να θέλουν να επωφεληθούν από την κατάσταση για να τον καπαρώσουν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ