ΑΓΓΛΙΑ

Ο αδερφός του Φελαϊνί πήγε να καταστρέψει τα σχέδια του Μουρίνιο!

Ο αδερφός του Φελαϊνί πήγε να καταστρέψει τα σχέδια του Μουρίνιο!
Φελαϊνί ANDYKELVIN / KELVIN MEDIA

Διαβάστε πως πήγε να αλλάξει τελευταία στιγμή την τακτική του ο Ζοζέ Μουρίνιο εξαιτίας ενός πορτιέρη και του αδερφού του Μαρουάν Φελαϊνί.

Η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι το απόλυτο αφεντικό όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής σεζόν.

Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός των Μπλε παραλίγο να αλλάξει την τακτική του.

Όλα αυτά εξαιτίας του αδερφού του Φελαϊνί. Πως γίνεται αυτό;

Την πάτησε ο πορτιέρης

Ο Μουρίνιο είχε συγκεκριμένη τακτική προσαρμοσμένη πάνω στον Βέλγο μέσο, τοποθετώντας πάνω του δυο ψηλούς παίκτες για τα στημένα.

Όταν όμως άκουσε τον πορτιέρη του ξενοδοχείου που φιλοξένησε την Τσέλσι να του λέει: "Ο Φελαϊνί δεν θα παίξει", τρελάθηκε και άρχισε να σκέφτεται μία διαφορετική τακτική.

Λίγο αργότερα, βέβαια, κατάλαβε τι είχε συμβεί: "Κάτι δεν μου καθόταν καλά. Ο πορτιέρης που είπε πως ήρθε ο Φελαϊνί και ζήτησε εισιτήρια από τον Αζάρ για να δει το ματς", είπε αρχικά ο Μουρίνιο και συνέχισε:

"Αμέσως έβαλα στο google "Φελαϊνί" και είδα τον αδερφό του. Είναι ολόιδιοι! Έτσι πήγα τη φωτογραφία στον πορτιέρη και τον ρώτησα αν είναι αυτός που είδε και μου είναι πως ναι. Αυτός είναι.

Άντε γ...., είναι ο αδερφός του"!

Την ιστορία αποκάλυψε η mirror.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ