ΑΓΓΛΙΑ

"Ντου" από τους φίλους της Μπλάκπουλ

"Ντου" από τους φίλους της Μπλάκπουλ

Η κόντρα των φιλάθλων με τη διοίκηση της Μπλάκπουλ συνεχίζεται, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι μερικοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν τη φιλική αναμέτρηση με τη Λάνκαστερ Σίτι.

Οι φίλαθλοι της Μπλάκπουλ έχουν κόντρα με τη διοίκηση της ομάδας τους και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Έτσι, λοιπόν, είχαμε "ντου" ορισμένων από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο που γινόταν η φιλική αναμέτρηση με τη Λάνκαστερ Σίτι, η οποία διεκόπη. Ο πρόεδρος, Καρλ Όιστον, δεν είναι αρεστός και οι περισσότεροι επιθυμούν την απομάκρυνσή του από τα κοινά της ομάδας.

Έτσι, θέλοντας να να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση, έκαναν εισβολή στο 75ο λεπτό του φιλικού και ώθησαν το διαιτητή στο να σταματήσει το ματς. Οι φίλοι της Μπλάκπουλ είχαν εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και στο τελευταίο ματς της σεζόν 2014-15 με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ.

Επίσης, στις 7 Απριλίου είχαν πετάξει αβγά και καπνογόνα στο γραφείο του Καρλ Όιστον πριν τον αγώνα με την Ρέντινγκ, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τον υποβιβασμό στη League One.

"Ντου" από τους φίλους της Μπλάκπουλ
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ