ΑΓΓΛΙΑ

Ντεφόου: "Προσπαθούσα να κρύψω τη συγκίνησή μου"

Ντεφόου: "Προσπαθούσα να κρύψω τη συγκίνησή μου"

Στον μικρό του φίλο, Μπράντλεϊ Λόουερι, στάθηκε ο Τζερμέιν Ντεφόου μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Λιθουανίας (2-0). Μάλιστα, προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του (VIDEO).

Συγκινημένος για ακόμα μια φορά ήταν ο Τζερμέιν Ντεφόου πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αγγλία και Λιθουανία (2-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 34χρονος επιθετικός προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά την έξοδο των ομάδων.

Ο λόγος ήταν ο μικρός Μπράντλεϊ Λόουερι, ο οποίος παλεύει καθημερινά με τον καρκίνο και συνόδευσε τον Άγγλο διεθνή στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει δεσμός φιλίας.

Όπως ήταν λογικό, ο Ντεφόου μίλησε για την εν λόγω στιγμή μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι προσπαθούσε να μην "λυγίσει" μπροστά στον 5χρονο φίλο του.

"Προσπαθούσα να συγκρατήσω τη συγκίνησή μου και να μην δείξω τα συναισθήματά μου, επειδή πάντα οι στιγμές μαζί του είναι δυνατές. Ήταν ιδιαίτερο που ήταν ξανά μαζί μου. Μάλιστα, σήμερα (26/3) ήταν σε αγώνα με την εθνική ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η αναφορά του στον Μπράντλεϊ δεν σταμάτησε εκεί. Ύστερα απ' τις δηλώσεις του ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες μαζί με τον... κολλητό του στο Twitter, σημειώνοντας: "Ελπίζω να είχες φοβερή μέρα, Μπράντλεϊ. Ήταν υπέροχο που μπήκα στο 'Wembley' μαζί σου, κολλητέ".



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ