ΑΓΓΛΙΑ

Νοκ-άουτ η Άρσεναλ απ'την Γουότφορντ

Νοκ-άουτ η Άρσεναλ απ'την Γουότφορντ

Η Γουότφορντ νίκησε με 2-1 την Άρσεναλ στο Λονδίνο, προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup και ονειρεύεται τον δεύτερο τελικό στην ιστορία της. Γκολάρα ο Γκεντιουρά (videos)

Μία μέρα μετά την Τσέλσι αποκλείστηκε και η Άρσεναλ στα προημιτελικά του FA Cup, με την Γουότφορντ να κάνει την έκπληξη, νικώντας με 2-1 στο Λονδίνο.

Ο Όντιον Ιγκάλο άνοιξε το σκορ στο 50' και ο Αντνάν Γκεντιουρά έκανε το 0-2 στο 63' με τρομερό σουτ, ενώ και τις δύο ασίστς έκανε ο Τρόι Ντίνι.

Το μόνο που κατάφερε η Άρσεναλ ήταν να μειώσει στο 88' με τον Ντάνι Γουέλμπεκ και αγχώσει τους φιλοξενούμενους στα τελευταία λεπτά, με τον Γουέλμπεκ να χάνει στο 90' τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Η Γουότφορντ με 9.000 οπαδούς στο πλευρό της τα κατάφερε λοιπόν και ονειρεύεται να παίξει στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Στον μοναδικό της τελικό το 1984 είχε χάσει από την Έβερτον, η οποία επίσης είναι στα ημιτελικά.

Νοκ-άουτ η Άρσεναλ απ'την Γουότφορντ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Τσέιμπερς, Μέρτεζακερ, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Γκιμπς, Κοκελέν, Ελνενί (67' Ιουόμπι), Μεσούτ Εζίλ, Τζόελ Κάμπελ (68' Γουέλμπεκ), Αλέξις Σάντσες, Ζιρού (68' Γουόλκοτ).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Παντιλιμόν, Νιόμ, Πρεντλ, Κάθκαρτ, Ακέ, Γουότσον, Μπεχράμι, Ετιέν Καπού (73' Άνια), Γκεντιουρά (77' Αμπντί), Ντίνι, Ιγκάλο (83' Αμραμπάτ).

Νοκ-άουτ η Άρσεναλ απ'την Γουότφορντ

Τα προημιτελικά του FA Cup:

Παρασκευή

Ρέντινγκ - Κρίσταλ Πάλας 0-2 (86' πέν. Καμπάιγ, 94' Φρέιζερ Κάμπελ)

Σάββατο

Έβερτον - Τσέλσι 2-0 (77' και 82' Λουκακού)

Κυριακή

Άρσεναλ - Γουότφορντ 1-2 (88' Γουέλμπεκ / 50' Ιγκάλο, 63' Γκεντιουρά)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (18:00)

Άρσεναλ - Γουότφορντ 1-2

Έβερτον - Τσέλσι 2-0

Ρέντινγκ - Κρίσταλ Πάλας 0-2

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ