ΑΓΓΛΙΑ

Νέος αποκλεισμός σοκ για Λίβερπουλ

Νέος αποκλεισμός σοκ για Λίβερπουλ

Η Γουλβς επικράτησε 2-1 μιας πολύ κακής Λίβερπουλ μέσα στο "Άνφιλντ" και προκρίθηκε από τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για τους "κόκκινους", τρεις ημέρες πριν υποδεχθούν την Τσέλσι.

Δεύτερος αποκλεισμός σε δεύτερο διοργάνωση με δεύτερη εντός έδρας ήττα για τη Λίβερπουλ. Μετά από την γκέλα κόντρα στη Σαουθάμπτον στο League Cup, ήρθε το "χαστούκι" με 2-1 από τη Γουλβς μέσα στο "Άνφιλντ" στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Γίργκεν Κλοπ παρέταξε μία ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς και νεαρούς και μόλις στο 52ο δευτερόλεπτο το "πλήρωσε" από τον Ρίτσαρντ Στέρμαν, ο οποίος είχε να σκοράρει 1.013 ημέρες! Η εμφάνιση των "κόκκινων" ήταν κάκιστη, με συνέπεια οι "λύκοι" να είναι πιο κοντά στο γκολ χάρη στις αντεπιθέσεις τους και να το πετυχαίνουν στο 41' με τον Αντρέας Βάιμαν.

Η είσοδος του Φιλίπε Κοουτίνιο στην ανάπαυλα δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Ελάχιστες τελικές, σχεδόν κανένα εύστοχο σουτ και μόνο το γκολ του Ντίβοκ Ορίγκι στο 86ο λεπτό κράτησε ζωντανή την ελπίδα της ανατροπής. Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε ακόμα μία αναμέτρηση που βρήκε τη Λίβερπουλ στη γωνία του ηττημένου.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ...

Κάριους, Ράνταλ (46' Κοουτίνιο), Γκόμεζ, Κλάβαν, Μορένο, Εζάρια (74' Τζαν), Λούκας, Βαϊνάλντουμ, Γούντμπερν, Ορίγκι, Φιρμίνο (65' Στάριτζ)

FA Cup - Φάση των "32"

Παρασκευή

Ντέρμπι Κάουντι - Λέστερ 2-2 (21' Μπέντ, 40' Μπράισον / 8' αυτ. Μπεντ, 86' Μόργκαν)

Σάββατο

Λίβερπουλ - Γουλβς 1-2 (86' Ορίγκι / 1' Στέρμαν, 41' Βάιμαν)

Τότεναμ - Γουίκομπ (17:00)

Όξφορντ - Νιούκαστλ

Λίνκολν - Μπράιτον

Τσέλσι - Μπρέντφορντ

Ρότσντεϊλ - Χάντερσφιλντ

Μπέρνλι - Μπρίστολ Σίτι

Μπλάκμπερν - Μπλάκπουλ

Μίντλεσμπρο - Άκρινγκτον

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι

Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή

Μίλγουολ - Γουότφορντ (14:00)

Φούλαμ - Χαλ (14:30)

Σάτον - Λιντς (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν (18:00)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ