ΑΓΓΛΙΑ

Nέα πρόταση της Φούλαμ 14.5 εκατ. ευρώ για Μήτρογλου!

Nέα πρόταση της Φούλαμ 14.5 εκατ. ευρώ για Μήτρογλου!
INTIME SPORTS

Νέα βελτιωμένη πρόταση που θα ξεπεράσει τα 14.5 εκατ. ευρώ ετοιμάζει η Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι η Φούλαμ που δεν τον βάζει κάτω μετά την αρχική προσφορά ύψους 11.000.000 ευρώ για τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση των "κότατζερς".

Όπως έγραψε το Sport24.gr, ο σύλλογος του Λονδίνου δεν αποκλείεται να επιμείνει για την απόκτηση του 25χρονου φορ καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και το ενδιαφέρον είναι εκπεφρασμένο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα winnersports.co.uk η ομάδα του Ρενέ Μέλενστιν προτίθεται να καταθέσει πρόταση ύψους 14.500.000 ευρώ ευελπιστώντας πως τούτη τη φορά θα αποσπάσουν καταφατική απάντηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας:

" Οι Cottagers φέρονται να επιθυμούν να κάνουν διπλό “χτύπημα” με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού και τον Σίμον Τσόλερ της Καϊζερσλάουτερν.

Ο Μήτρογλου είναι το αστέρι της ελληνικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και έχει φτάσει στα νοκ-άουτ ματς του Champions League, με τα 17 γκολ που έχει σε 17 ματς τη φετινή σεζόν.

Η Φούλαμ χρειάζεται να δουλέψει σκληρά για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του, αφού ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του.

Οι Cottagers φέρονται να ετοιμάζουν πρόταση 12 εκατ. λιρών (14,58 εκατ .ευρώ) για να πείσουν την ελληνική ομάδα και να πάρουν τον Μήτρογλου.

Ωστόσο, αν η Φούλαμ συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο να κάνει το ίδιο με τον Μήτρογλου που έχει φιλοδοξίες για να παλέψει για την παραμονή της ομάδας στην Premier League.

Επίσης, αυτό γίνεται πιο δύσκολο, αφού ο επιθετικός υπέγραψε πρόσφατα τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογό του.

Αν και μοιάζει δύσκολο, η Φούλαμ με την απόκτηση του Μήτρογλου θα μπορέσει να παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ