ΑΓΓΛΙΑ

Μπίλιτς: "Τελειώνει άμεσα των Μαζουακού, Αγιού"

Μπίλιτς: "Τελειώνει άμεσα των Μαζουακού, Αγιού"
Μπίλιτς

Ο Σλάβεν Μπίλιτς αποκάλυψε πως οι μεταγραφές των Αγιού και Μαζουακού έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Στις εξέδρες για το Γουέστ Χαμ - Γιουβέντους ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού (φωτογραφίες&βίντεο).

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου η Γιουβέντους νίκησε την Γουέστ Χαμ με σκορ 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0, όμως τα "σφυριά" ισοφάρισαν με δυο γκολ του Κάρολ.

Το τελικό 3-2 για τους Ιταλούς έγραψε ο Σιμόνε Τζάτζα στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σλάβεν Μπίλιτς απάντησε στους δημοσιογράφους όσον αφορά τις μεταγραφών των Αγιού και Μαζουακού.

Ο Κροάτης τεχνικός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: " Είμαστε κοντά στο να πάρουμε δυο νέους παίκτες. Είχα ελπίδες πως θα είχαν ανακοινωθεί την προηγούμενη μέρα έτσι ώστε να παίξουν με την Γιουβέντους, όμως τα τυπικά δεν είχαν τελειώσει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι διαδικαστικό το θέμα, καθαρά γραφειοκρατικό, οπότε θα έχουμε άμεσα δυο νέους παίκτες".

Όπως διαβάσατε και την Κυριακή (7/8), η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει περίπου 7.300.000 λίρες ( 8.600.000€) και ο παίκτης θα λαμβάνει περίπου 1.100.000€ το χρόνο.

Ο Μαζουακού βρέθηκε πάντως στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, ενώ κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες του στα social media.


TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ