ΑΓΓΛΙΑ

Μόλις 1.600 εισιτήρια για τους Άγγλους για τον αγώνα με Βέλγιο στο Μουντιάλ

Μόλις 1.600 εισιτήρια για τους Άγγλους για τον αγώνα με Βέλγιο στο Μουντιάλ
AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Μόλις το 5% των εισιτηρίων του γηπέδου στο Καλίνινγκραντ θα λάβουν οι Άγγλοι φίλαθλοι για το παιχνίδι με το Βέλγιο στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις των Άγγλων οπαδών, καθώς η ομοσπονδία της χώρας θα τους διαθέσει 1.659 εισιτήρια για το παιχνίδι με το Βέλγιο στις 28 Ιουνίου, στο γήπεδο του Καλίνινγκραντ. Αυτό αναλογεί σ' ένα ποσοστό της τάξης του 5% σε σχέση με τα συνολικά εισιτήρια για τον αγώνα.

Η ομοσπονδία εξασφάλισε 2.119 εισιτήρια για το ματς κόντρα στο Βέλγιο, περισσότερα από 400 εισιτήρια, όμως, προορίζονται για χορηγούς και αξιωματούχους της.

Στο Euro 2016, η ομοσπονδία είχε εξασφαλίσει 11.000 εισιτήρια για το παιχνίδι ενάντια στη Ρωσία, περίπου 6.000 για το ματς με την Ουαλία και 7.000 για την αναμέτρηση κόντρα στη Σλοβακία.

Επιπλέον, εξασφάλισε 2.816 εισιτήρια για το ματς ενάντια στην Τυνησία στις 18 Ιουνίου και 2.855 για την αναμέτρηση με τον Παναμά στις 24 Ιουνίου.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, ο οποίος θα συνοδεύει την αποστολή της Αγγλίας, προειδοποίησε τους Άγγλους οπαδούς να σκεφτούν διπλά για το αν θα ταξιδέψουν στη Ρωσία εξαιτίας των ντόπιων χούλιγκαν. Ο Μαρκ Ρόμπερτς, αναπληρωτής επικεφαλής της αστυνομίας του Γιορκσάϊρ, τόνισε: "Η συμπεριφορά των Ρώσων οπαδών πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους οπαδούς που σκοπεύουν να ταξιδέψουν μέχρι τη χώρα".

Η δήλωση έγινε λίγες μέρες μετά από τον θάνατο αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων με Ρώσους χούλιγκαν, στο πλαίσιο της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σπαρτάκ Μόσχας για τη φάση των 32 του Europa League.

Photo credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ