ΑΓΓΛΙΑ

Μίτροβιτς και επίσημα στην Νιούκαστλ

Μίτροβιτς και επίσημα στην Νιούκαστλ
Μίτροβιτς

Ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ είναι και με τη βούλα ο Σέρβος επιθετικός Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης (21/7).

Ένα σπουδαίο ταλέντο έβαλε στη μηχανή της η ομάδα της Νιούκαστλ, καθώς την Τρίτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς από την Άντερλεχτ με ένα ποσό που ξεπερνά τα 18 εκ. ευρώ.

Ο 20άχρονος άσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα θα συμπληρώσει μία εξαιρετική τριάδα στη γραμμή που κρούσης μαζί με τους Σισέ, Πέρες.

Την περσινή σεζόν ο Μίτροβιτς μέτρησε 51 συμμετοχές με 28 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που φανερώνει και την αξία του.

"Η αλήθεια είναι πως πέρασαν πολλές μέρες αγωνίας μέχρι να τα βρουν οι δυο ομάδες. Τώρα όμως είναι χαρούμενος και περήφανος. Περιμένω πως και πως θα ξεκινήσω προπονήσεις", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος στο κανάλι της Νιούκαστλ.

"Την περσινή σεζόν με ζήτησαν, αλλά φέτος έδειξαν πως πράγματι με ήθελαν στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα να έρθω. Επίσης είμαι φίλαθλος της Νιούκαστλ. Ξέρω τα πάντα για την ομάδα. Για μένα είναι σπουδαίο βήμα έτσι ώστε να εξελιχθώ και να γνωρίσω τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ