ΑΓΓΛΙΑ

Μιλάει με Ντέρμπι Κάουντι ο Λαμπάρντ

Former Chelsea player Frank Lampard thanks the fans as he does a lap of honour at half time during the English Premier League soccer match between Chelsea and Swansea City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Feb. 25, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Former Chelsea player Frank Lampard thanks the fans as he does a lap of honour at half time during the English Premier League soccer match between Chelsea and Swansea City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Feb. 25, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Σε συζητήσεις με τη Ντέρμπι Κάουντι για τη θέση του προπονητή βρίσκεται ο Φρανκ Λαμπάρντ. Ο 39χρονος πρώην διεθνής χαφ παραδέχτηκε ότι θέλει να εργαστεί στην "ιστορική ομάδα".

Ο πρώην χαφ της Τσέλσι, Φρανκ Λαμπάρντ, ενδέχεται να γίνει ο νέος προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι. Ο 39χρονος είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Championship, η οποία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τον προβιβασμό στην Premier League μέσω των playoffs ανόδου (έμεινε εκτός από τη Φούλαμ).

Ο άλλοτε διεθνής μέσος επιβεβαίωσε τις συζητήσεις: "Μιλάω μαζί τους. Είμαι φιλόδοξος. Είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική". Ο Λαμπάρντ αποσύρθηκε από τη δράση τον Φεβρουάριο του 2017.

Παλαιότερα το όνομά του συνδέθηκε και με άλλες ομάδες, όπως την Ίπσουϊτς και την Όξφορντ. Ο Λαμπάρντ, αλλά και άλλοι 19 είναι υποψήφιοι για τον πάγκο της Ντέρμπι Κάουντι σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC.

Ο Λαμπάρντ ως παίκτης κατέγραψε 611 συμμετοχές στην Premier League και105 συμμετοχές στο Champions League. Με την Τσέλσι κατέκτησε το Europa League το 2012-2013, τρία Super Cup, τέσσερα FA Cup, δύο League Cup, ένα Champions League (2011-2012) και τρία πρωταθλήματα (2005, 2006, 2010).

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ