ΑΓΓΛΙΑ

Μήτρογλου: "Ο καθένας ας γράφει ό,τι θέλει"

Μήτρογλου: "Ο καθένας ας γράφει ό,τι θέλει"

Ο Κώστας Μήτρογλου επέλεξε τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για να τοποθετηθεί στα σενάρια που τον ήθελαν να μην προλαβαίνει να παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στην υπόθεση της επανόδου του στα γήπεδα τοποθετήθηκε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός επέλεξε τον επίσημο λογαριασμό του στο "twitter" για να δώσει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με τον τραυματισμό του και την πορεία της αποθεραπείας του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Μήτρογλου στα τιτιβίσματα του σύντομα αναμένεται να είναι σε θέση να παίξει τονίζοντας πως θα είναι πιο γερός και πιο δυνατός.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολούν τα όσα γράφονται και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει τη δουλειά του για να γυρίσει στο 100%.

Αναλυτικά όσα έγραψε: "Πρέπει πάντως, ορισμένα πράγματα και καταστάσεις να τα σεβόμαστε. Δεν γίνεται, δεν μπορεί ο καθένας να λέει και να γράφει ότι θέλει κι όπου θέλει! Το μόνο που με απασχολεί είναι να συνεχίσω να δουλεύω το ίδιο σκληρά για να επιστρέψω στο 100%. Πιο γερός και πιο δυνατός. Και πρώτα ο Θεός, αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες".

Δείτε σε φωτογραφία από τα τιτιβίσματα του:

Μήτρογλου: "Ο καθένας ας γράφει ό,τι θέλει"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ