ΑΓΓΛΙΑ

Μετακομίζει στο "Γουέμπλεϊ" η Τότεναμ

Μετακομίζει στο "Γουέμπλεϊ" η Τότεναμ
© GETTY IMAGES

Η Τότεναμ επιστρέφει στο Champions League και θα δώσει τα ματς της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη σεζόν στο "Γουέμπλεϊ". Δείτε γιατί.

Το "White Hart Lane" ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία, προκειμένου να αναγερθεί το νέο γήπεδο της Τότεναμ, χωρητικότητας 61.000 θεατών, το οποίο θα είναι - σύμφωνα με τις εκτιμήσεις - έτοιμο προς χρήση για τη σεζόν 2018/2019.

Αυτό σημαίνει ότι οι "Spurs" βρίσκονται στην αναζήτηση προσωρινής έδρας για τις δύο επόμενες σεζόν. Τουλάχιστον για τα ευρωπαϊκά ματς της επόμενης, την βρήκαν κι επίσημα. Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι τα ματς του Champions League της επόμενης σεζόν θα διεξαχθούν στο "Γουέμπλεϊ".

Μάλιστα υπάρχει σχετική οψιόν, η Τότεναμ να "νοικιάσει" το "Γουέμπλεϊ" για όλη τη σεζόν 2017-2018, δηλαδή για όλα τα ματς, εγχώριων (αγγλικών) και ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

"Η ουρά αναμονής εισιτηρίων έχει ανέλθει στα 50.000 άτομα, οπότε αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε περισσότερους φίλους μας την ευκαιρία να δουν την ομάδα σε ματς Champions League", υποστήριξε ο πρόεδρος Ντάνιελ Λέβι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ