ΑΓΓΛΙΑ

Μάχη μέχρι τέλους για τρεις

Μάχη μέχρι τέλους για τρεις

Η μάχη της παραμονής στην Premier League συνεχίζεται με τις Νιουκαστλ, Σάντερλαντ και Νόριτς να διεκδικούν τη μία θέση και το Sport24.gr σου παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Η Νιουκάστλ ήταν εκείνη η οποία χαμογέλασε στη μάχη της παραμονής μετά τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής. Οι "καρακάξες" με το γκολ του Τάουνσεντ επιβλήθηκαν με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και ανέβηκαν στην "χρυσή" 17η θέση.

Ικανοποιημένη μπορεί να αισθάνεται και η Σάντερλαντ η οποία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεφόου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Στόουκ. Αντίθετα, η Νόριτς παρά το γεγονός ότι πάλεψε το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Έμιρετς ηττήθηκε με 1-0.

Το ευχάριστο τόσο για την Σάντερλαντ όσο και για τη Νόριτς είναι πως έχουν ακόμα τρία παιχνίδια να δώσουν έναντι δύο που έχει η Νιουκάστλ, με τα δύο από αυτά να είναι στις έδρες τους. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό όλα είναι ανοικτά στη μάχη της παραμονής στην Αγγλία και όλα μπορεί να κριθούν ακόμα και την τελευταία αγωνιστική στις 15 Μαΐου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα που απομένει για τους τρεις διεκδικητές της πολυπόθητης 17ης θέσης (στην ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 33 ΒΑΘΜΟΙ (36 ΑΓΩΝΕΣ - ΓΚΟΛ: 39-64)

Άστον Βίλα - Νιουκάστλ (07/05)

Νιουκάστλ - Τότεναμ (15/05)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 32 ΒΑΘΜΟΙ (35 ΑΓΩΝΕΣ - ΓΚΟΛ: 40-58)

Σάντερλαντ - Τσέλσι (07/05)

Σάντερλαντ - Έβερτον (11/05)

Γουότφορντ - Σάντερλαντ (15/05)

ΝΟΡΙΤΣ 31 ΒΑΘΜΟΙ (35 ΑΓΩΝΕΣ - ΓΚΟΛ: 35-61)

Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (07/05)

Νόριτς - Γουότφορντ (11/05)

Έβερτον - Νόριτς (15/05)

* στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων (μετά επίθεση και μετά μπαράζ)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ