ΑΓΓΛΙΑ

Μάχη Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ για Κλάιν

Μάχη Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ για Κλάιν

Η Σαουθάμπτον αξιώνει 21.000.000 ευρώ για την πώληση του Ναθάνιελ Κλάιν σύμφωνα με την Daily Star, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον να ορέγονται την απόκτησή του.

Αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες και δικαίως, αφού οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει διόλου απαρατήρητες. Ο Ναθάνιελ Κλάιν, βρίσκεται στο στόχαστρο -μεταξύ άλλων- της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, που στο πρόσωπό του βλέπουν έναν πολύ ταλαντούχο και με προοπτικές ακραίο μπακ.

Η Σαουθάμπτον αξιώνει ένα ποσό στα 21.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τους "ρεντς" να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για 14.000.000 ευρώ, που έχει ήδη απορριφθεί. Πάντως, δεν τα παρατούν και ετοιμάζουν δεύτερο... χτύπημα.

Οι "Άγιοι" απέκτησαν για την θέση του δεξιού μπακ τον Σεντρίκ Σοάρες, γεγονός που φανερώνει πως έχουν τον 24χρονο προς πώληση και είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έστω και αν έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Ο Κλάιν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, δεν έχει δεχτεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας από την ομάδα του, παρά τις επανειλημμένες κρούσεις που του έγιναν, με την Σαουθάμπτον να έχει αποδεχτεί πως ο παίκτης δεν πρόκειται να μείνει άλλο στο "Saint Mary".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ