ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γ. και Λίβερπουλ για Άλβες

Μάντσεστερ Γ. και Λίβερπουλ για Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες δεν πρόκεται να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να ερίζουν για την απόκτησή του. Διαβάστε αναλυτικά.

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος δύσκολα θα παραμείνει στους Καταλανούς, που προορίζουν τον Μαρτίν Μοντόγια για τα δεξιά, ενώ υπάρχει και ο Ντάγκλας, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Σάο Πάουλο.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει για βασικό τον 31χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα της νέας ποδοσφαιρικής "στέγης", ώστε να μην τον φάει ο πάγκος και μπει από τώρα σε διαδικασία... πτώσης, αφού έχει ποιοτικά χρόνια μπροστά του.

Από τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να μιλάει με όποια ομάδα θέλει και σύμφωνα με πληροφορίες οι Λουίς Φαν Χάαλ και Μπρένταν Ρότζερς είναι έτοιμοι να τον προσεγγίσουν για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ αντίστοιχα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στο... κόλπο είναι και οι Παρί Σεν Ζερμέν - Ίντερ, με τον Άλβες να έχει σίγουρα προτάσεις για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, όμως οι δυο αγγλικές ομάδες αναμένεται να δώσουν μάχη για να τον κάνουν δικό τους. Μένει να δούμε ποιες είναι και οι δικές του προθέσεις.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ