ΑΓΓΛΙΑ

Λουίς Ενρίκε: "Θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια"

Λουίς Ενρίκε: "Θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια"

Ο Λουίς Ενρίκε επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, μιλώντας και για την απαγόρευση των μεταγραφών που βρίσκεται εν ισχύ.

Η απώλεια του ισπανικού Σούπερ Καπ από την Αθλετίκ Μπιλμπάο στοίχισε στη Μπαρτσελόνα, κυρίως σε επίπεδο εντυπώσεων, λόγω του 4-0 του πρώτου τελικού. Ωστόσο, ο προπονητής Λουίς Ενρίκε έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος φέτος καλείται να διαχειριστεί και την περσινή επιτυχία, αναφέρθηκε και στην απαγόρεση μεταγραφών που βρίσκεται εν ισχύει και εμπόδισε τη Μπαρτσελόνα να ενισχυθεί.

"Από την αρχή της σεζόν, ξέραμε ότι θα είχαμε μία δύσκολη και σκληρή περίοδο. Αλλά σε αυτή την ομάδα, δεδομένων των περίπλοκων συνθηκών που είχαμε που έχουμε ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια, είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια εμπόδια. Είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια και είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε. Πράγματα που κάθε ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να κάνει" τόνισε ο Λουίς Ενρίκε.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ