ΑΓΓΛΙΑ

Κρυφές ματιές της Άρσεναλ στον Μήτρογλου

Κρυφές ματιές της Άρσεναλ στον Μήτρογλου
Μήτρογλου

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία θέλει την Άρσεναλ να εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η επιλογή του Κώστα Μήτρογλου να πάει στην Μπενφίκα και την Πορτογαλία ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με τους "αετούς" μάλιστα να έχουν προαποφασίσει πως θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του παίκτη, ύψους 7.000.000€, που έχουν με την Φούλαμ.

Το deal είναι πολύ πιθανό να κλείσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, όμως η ενεργοποίηση της ρήτρας αναμένεται να γίνει και για τυπικούς λόγους τον Μάιο. Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας άσος θα παραμείνει στην Μπενφίκα και τη νέα σεζόν; Όχι απαραίτητα.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, ο "πιστολέρο" δεν έχει κλείσει ακόμα την πόρτα στο ενδεχόμενο να παίξει στην Premier League ( είτε την Ιταλία ). Μπορεί το πέρασμα του από την Φούλαμ να μην ήταν επιτυχημένο ο ίδιος, ωστόσο, πιστεύει πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Κάπου εδώ έρχεται το δημοσίευμα της A Bola που αναφέρει πως η Άρσεναλ εξετάζει την περίπτωση του . Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι "κανονιέρηδες" πρώτα θα πάνε για κάποια δύσκολη λύση πρώτης γραμμής (Ιγκουαΐν, Καβάνι) που αν δεν προχωρήσει τότε θα πάνε στο Plan b, στο οποίο υπάρχει και ο Μήτρογλου ( μαζί με άλλους παίκτες).

Κάποιος θα πει "μα καλά μόλις τον αγόρασε η Μπενφίκα, πως θα φύγει;". Οι Πορτογάλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δώσουν τα 7.000.000€ στην Φούλαμ και ύστερα, αν έρθει πρόταση, να τον πουλήσουν έτσι ώστε να βγάλουν κέρδος ( ακόμα και σε σύλλογο της Ασίας). Υπομονή λίγες ημέρες και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ