ΑΓΓΛΙΑ

Κρεμάει τα γάντια του ο Φρίντελ

Aston Villa's goalkeeper Brad Friedel reacts during their fifth round English FA Cup soccer match against Everton at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Sunday, Feb. 15, 2009. (AP Photo/Paul Thomas) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS **
Φρίντελ AP

Στην... τρυφερή ηλικία των 44 ετών κρεμάει τα γάντια του ο Μπραντ Φρίντελ που έκανε γνωστή την είδηση στα Βρετανικά ΜΜΕ.

Μετά από 18 συνεχόμενα χρόνια στην Αγγλία και πάνω από 475 συμμετοχές με Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν, Άστον Βίλα και Τότεναμ, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Μπραντ Φρίντελ.

Ο 44άχρονος τερματοφύλακας ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα γάντια του και θα ξεκουραστεί προτού ετοιμάσει την επόμενη μέρα.

Τον Μάιο του 2012, ο Φρίντελ έγινε ο γηραιότερος τερματοφύλακας που αγωνίζεται σε ματς της Premier League με τα χρώματα της Τότεναμ, στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, καταρρίπτοντας ρεκόρ που διήρκεσε για 80 χρόνια!

Για πολλούς στο Νησί, είναι ο πιο επιτυχημένος Αμερικανός που έχει αγωνιστεί στα αγγλικά γήπεδα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ