ΑΓΓΛΙΑ

Τίτλο με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τίτλο με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σκόραρε στο ντεμπούτο του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Community Shield, επικρατώντας με 2-1 της Λέστερ (video)

Για 21η φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Community Shield, το αγγλικό Super Cup δηλαδή, επικρατώντας με 2-1 της Λέστερ στο "Wembley".

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος δεν έκανε καλή εμφάνιση, αλλά στο 83' πέτυχε το νικητήριο γκολ, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βαλένσια. Ο Σουηδός πάντως ήταν οφ-σάιντ όταν έγινε η σέντρα, ενώ έχει κάνει και επιθετικό φάουλ.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Τζέσι Λίνγκαρντ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 32' και απάντησε ο Τζέιμι Βάρντι στο 52', καθώς ο Φελαϊνί έκανε τραγικό λάθος, γύρισε την μπάλα προς τα πίσω και έβγαλε τετ-α-τετ τον αντίπαλο επιθετικό με τον Ντε Χέα.

Τίτλο με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τίτλο με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© REUTERS

Σκόρερς: 52' Βάρντι / 32' Λίνγκαρντ, 83' Ιμπραχίμοβιτς

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον (63' Λουίς Ερνάντεθ), Χουτ (89' Ουγιόα), Μόργκαν, Φουχς (80' Σλουπ), Ντρίνκγουοτερ, Κινγκ (63' Μεντί), Μαχρέζ, Ολμπράιτον (46' Γκρέι), Οκαζάκι (46' Μούσα), Βάρντι.

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Μπλιντ, Σο (60' Ρόχο), Κάρικ (61' Αντέρ Ερέρα), Φελαϊνί, Ρούνεϊ (88' Σνιντερλέν), Λίνγκαρντ (63' Μάτα) (93' Μχιταριάν), Μαρσιάλ (70' Ράσφορντ), Ιμπραχίμοβιτς.

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ