ΑΓΓΛΙΑ

Κέρδισε τη δίκη από τη Νιούκαστλ ο Γκουτιέρες

Κέρδισε τη δίκη από τη Νιούκαστλ ο Γκουτιέρες
© PA

Ο Χονάς Γκουτιέρες κέρδισε τη δίκη από τη Νιούκαστλ, στην οποία είχε σύρει την πρώτη του ομάδα, κατηγορώντας την ότι τον είχε αφήσει εκτός ομάδας μόλις είχε διαγνωσθεί με καρκίνο.

Ο 32χρονος Αργεντινός μέσος της Ντεπορτίβο, Χονάς Γκουτιέρες, διεγνώσθη με καρκίνο στα γεννητικά του όργανα την εποχή που έπαιζε στη Νιούκαστλ και ουκ ολίγες φορές, είχε μιλήσει για απαξιωτική συμπεριφορά από την αγγλική ομάδα, υποστηρίζοντας ότι όχι μόνο δεν τον στήριξε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και ότι τον κακομεταχειρίστηκε και τον έθεσε στο περιθώριο.

Ο Γκουτιέρες είχε σύρει σε δίκη την πρώην του ομάδα, απαιτώντας 2.500.000 ευρώ για διάκριση και κακομεταχείριση, όταν διεγνώσθη με καρκίνο στα γεννητικά όργανα.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα είναι ότι το δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ δικαίωσε τον Αργεντινό, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθεί το ύψος της αποζημίωσης που πρέπει να καταβάλλουν οι "καρακάξες".

Πριν λίγο καιρό, είχαν προκαλέσει αίσθηση οι δηλώσεις της μητέρας του Χονάς Γκουτιέρες, η οποία είχε υποστήριξε ότι είχε "σκεφτεί να αυτοκτονήσει μπροστά στο γήπεδο της ομάδας", ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά της ομάδας στο γιο της.

Πάντως, οι φίλοι της Νιούκαστλ, η οποία κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό (είναι στην προτελευταία θέση με 25 βαθμούς) μάλλον βρίσκονται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, παρά της ομάδας τους:







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ