ΑΓΓΛΙΑ

"Καθάρισε" ο Ζιρού για Άρσεναλ

"Καθάρισε" ο Ζιρού για Άρσεναλ

Η Άρσεναλ νίκησε στην έδρα της Χαλ με 4-0 και συμπλήρωσε την 8άδα του FA Cup. Ο Ολιβιέ Ζιρού "καθάρισε" την πρόκριση με δύο γκολ, ακολούθησαν άλλα δύο από τον Θίο Γουόλκοτ (video)

Στα προημιτελικά του FA Cup προκρίθηκε η Άρσεναλ, νικώντας με 4-0 στην έδρα της Χαλ και την Κυριακή θα υποδεχτεί την Γουότφορντ για μία θέση στα ημιτελικά.

Η Χαλ είχε καταφέρει να φύγει από το Λονδίνο με την ισοπαλία, αλλά στην ρεβάνς πλήρωσε κυρίως την... γκάφα του Μέιλερ, ο οποίος στο 41' έκανε λάθος γύρισμα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ολιβιέ Ζιρού.

Ο Γάλλος άνοιξε φυσικά το σκορ, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 71'. Στο 77' ο Θίο Γουόλκοτ έκανε το 0-3 έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Τζόελ Κάμπελ και σκόραρε και αυτός για δεύτερη φορά στο 89' με διαγώνιο σουτ (πάσα του Ιουόμπι).

Και οι τρεις αλλαγές που έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν αναγκαστικές, λόγω τραυματισμών των Μέρτεζακερ, Γκαμπριέλ Παουλίστα και Ράμσεϊ.

ΧΑΛ (5-4-1): Γιακούποβιτς, Ελ Μοχαμαντί, Μαγκουάιρ, Μπρους, Κέρτις Ντέιβις, Οντουμπάτζο (81' Ρόμπερτσον), Χάντλστοουν, Ντιαμέ, Μέιλερ (58' Αλούκο), Πάουελ, Ντιομαντέ (88' Ράιαν Τέιλορ).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Τσέιμπερς, Μέρτεζακερ (33' Μονρεάλ), Γκαμπριέλ Παουλίστα (57' Ράμσεϊ) (73' Ριντ-Αντελέντ), Γκιμπς, Ελνενί, Φλαμινί, Ιουόμπι, Τζόελ Κάμπελ, Γουόλκοτ, Ζιρού.

"Καθάρισε" ο Ζιρού για Άρσεναλ
© AFP/GETTY IMAGES

Το πρόγραμμα στα προημιτελικά:

Παρασκευή 11/3

Ρέντινγκ - Κρίσταλ Πάλας (21:55)

Σάββατο 12/3

Έβερτον - Τσέλσι (19:30)

Κυριακή 13/3

Άρσεναλ - Γουότφορντ (15:30)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (18:00)

Χαλ - Άρσεναλ 0-4

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ