ΑΓΓΛΙΑ

"Πιάστηκε" με σκληρό πορνογραφικό υλικό ο Άνταμ Τζόνσον

"Πιάστηκε" με σκληρό πορνογραφικό υλικό ο Άνταμ Τζόνσον

Λίγη ώρα μετά την καταδίκη του Άνταμ Τζόνσον σε έξι χρόνια φυλάκισης για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού, δημοσιογράφος της Guardian αποκάλυψε την κατοχή πορνογραφικού υλικού με ζώα από τον Άγγλο διεθνή.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, Άνταμ Τζόνσον, μετά την ολοκλήρωση της δίκης του και της ανακοίνωση της ποινής του. Ο δικαστής τον καταδίκασε σε εξαετή φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική δραστηριότητα με ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 15 ετών.

Επίσης, καλείται να πληρώσει 50.000 λίρες ως αποζημίωση για τα δικαστικά έξοδα που επιβάρυναν την οικογένεια του θύματος. Ωστόσο, οι περιπέτειες του Άγγλου ποδοσφαιριστή δεν τελειώνουν εδώ... Ο δημοσιογράφος Τζος Χάλιντεϊ της εφημερίδας "The Guardian", ισχυρίστηκε μέσω post στο Twitter, ότι ο Τζόνσον είχε συλληφθεί πριν από έναν χρόνο για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ζώα στο λαπ τοπ.

Ακόμα, ότι στο ιστορικό του ηλεκτρονικού υπολογιστή του εντοπίστηκε να έχει επισκεφτεί ιστοσελίδα παιδικής πορνογραφίας, καθώς και ότι λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα... Δείτε τα post του Άγγλου δημοσιογράφου:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ