ΑΓΓΛΙΑ

Καράνκα: "Θα ήταν λάθος αν έβαζα τώρα τον Καπίνο"

Καράνκα: "Θα ήταν λάθος αν έβαζα τώρα τον Καπίνο"

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα ερωτήθηκε για τη μη χρησιμοποίηση του Στέφανο Καπίνο και υποστήριξε πως θέλει να δώσει ευκαιρίες στον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά ο Κοστέλ Παντιλίμον τα πηγαίνει εξαιρετικά κάτω απ' τα γκολπόστ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Στέφανος Καπίνο αποχώρησε απ' τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όμως, προς το παρόν, δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την αγγλική ομάδα, καθώς ο Κόστελ Παντιλίμον πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, με συνέπεια ο Αΐτορ Καράνκα να του έχει εμπιστευθεί τη θέση του βασικού.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Μπρέντφορντ, ο Ισπανός τεχνικός ερωτήθηκε αν έχει σκοπό να δώσει ευκαιρίες στον Έλληνα γκολκίπερ, αλλά και το λόγο που, μέχρι στιγμής, δεν έχει αγωνιστεί, παρά το γεγονός πως θεωρήθηκε μία σημαντική μεταγραφή για την αγγλική ομάδα.

"Ναι, έχω στο μυαλό μου να δώσω ευκαιρία στον Καπίνο. Όμως, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή την έχουμε, επομένως αν άλλαζα τώρα τερματοφύλακα θα ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Θα ήταν λάθος επειδή ο Κόστελ (σ.σ. Παντιλίμον) παίζει πραγματικά καλά, κι αν άλλαζα τώρα τον τερματοφύλακα θα ήταν επειδή περιμένω (σ.σ. ο Καπίνο) να είναι καλύτερος απ' ό,τι είμαστε τώρα. Δεν είναι δυνατόν να του δοθεί τώρα η ευκαιρία, καθώς πρέπει να πάρουμε νίκες και να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας μέσα στο γήπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Nottingham Forest Twitter

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ