ΑΓΓΛΙΑ

Καραγκούνης:"Θα μιλήσω στο γήπεδο"

Καραγκούνης:"Θα μιλήσω στο γήπεδο"

Ενθουσιασμένος από την μεταπήδηση του στη Φούλαμ δηλώνει ο Γιώργος Καραγκούνης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σημειώνοντας πως ο Μάρτιν Γιολ θα αποφασίσει για το πότε θα χρησιμοποιηθεί.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις συνθήκες που συνάντησε στους "κότατζερς" εξηγώντας γιατί επέλεξε την Φούλαμ.

Παράλλήα αποκάλυψε τι του είπε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Μάρτιν Γιολ.

"Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της Φούλαμ. Η ομάδα πηγαίνει καλά, με σταθερές σεζόν κάθε χρόνο και πριν από μερικά χρόνια ήταν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι φανταστική και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Φούλαμ", είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του έμπειρου μέσου" δήλωσε αρχικά ο "τυπάρας" για να προσθέσει:

"Το να παίξω στην Αγγλία ήταν μεγάλο κίνητρο, στα σίγουρα, αφού η Πρέμιερ Λιγκ είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, λίγκα στον κόσμο.

Αλλά επίσης η Φούλαμ είναι πολύ ανταγωνιστική με φανταστικούς παίκτες και έναν φανταστικό προπονητή, κάτι που έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω εδώ".

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στις πρώτες συνομιλίες του με τον Μάρτιν Γιολ.

"Ο Μάρτιν Γιολ μου είπε ότι πρόκειται για καλά χτισμένη ομάδα που έχει καλή οργάνωση και προοπτική τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

Η Φούλαμ παίζει καλό ποδόσφαιρο, γρήγορο και αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει σαν παίκτης, μου το είπε και ο Μάρτιν Γιολ και μου άρεσε".

Όσο για την υπόσχεση του στους οπαδούς του συλλόγου:

"Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να μιλάω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά θα παλέψω σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα δώσω όλη μου την ενέργεια στο γήπεδο, για τους οπαδούς".

Ο έμπειρος μέσος ανυπομονεί να αγωνιστεί, ωστόσο όπως επεσήμανε ο Μάρτιν Γιολ είναι εκείνος που θα αποφασίσει πότε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

"Ο προπονητής θα αποφασίσει πότε θα μπορώ να παίξω, αλλά μιλώντας γενικά, χρειάζομαι κάποιον χρόνο προπόνησης με την μπάλα.

Το τελευταίο ματς που έδωσα ήταν εναντίον της Ρωσίας στο Euro 2012. Αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρει ο προπονητής όσο θα περνούν οι μέρες και θα δούμε πως θα προσαρμοστώ στον ρυθμό μου".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ