ΑΓΓΛΙΑ

Καλοβλέπει Μπερμπάτοφ η Νότιγχαμ

Καλοβλέπει Μπερμπάτοφ η Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει στο μάτι τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της σύμφωνα με τη "Nottingham Post". Τον θέλει στη Νιούκαστλ και ο Ράφα Μπενίτεθ.

Μήλον της έριδος αποτελεί ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στην Αγγλία, ασχέτως αν δεν προέρχεται από καλή σεζόν στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και με υψηλό κασέ. Ο Βούλγαρος φορ εξαργυρώνει το όνομά του ακόμα και στη δύση της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Nottingham Post", ο 35χρονος, διαπραγματεύεται με δύο ομάδες από την Championship, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για την οποία υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τη Νιούκαστλ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο μάνατζερ του παίκτη, Εμίλ Ντάντσεφ, έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με εκπροσώπους και των δυο ομάδων, ώστε να βρει "στέγη" για τον πελάτη του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, η πραγματικότητα λέει ότι η Φόρεστ έδωσε ένα μεγάλο ποσό για να υπογράψει τον Απόστολο Βέλλιο, ενώ υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί όπως οι Ασομπαλόνγκα, Μπλάκστοκ, Γουόκερ και Φρέι.

Εκτός της Νότιγχαμ, υπάρχει και η Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ, η οποία φέτος θέλει να ανέβει στην Premier League. Το κασέ του Μπερμπάτοφ αποτελεί τροχοπέδη για να βρει ομάδα, εντούτοις το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ