ΑΓΓΛΙΑ

Ήττες παντού για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ήττες παντού για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Σάντερλαντ νίκησε 2-1 την ManUtd στον 1ο ημιτελικό του League Cup και η ομάδα του Μόγιες υπέστη 3η σερί ήττα και μάλιστα σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις (video)

Η Σάντερλαντ έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του League Cup, καθώς νίκησε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στέιντιουμ οφ Λάιτ".

Αυτή μάλιστα είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους "κόκκινους διαβόλους" και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά και με το ίδιο σκορ!

Την Πρωτοχρονιά είχε χάσει από την Τότεναμ για το πρωτάθλημα και την Κυριακή η Σουόνσι την είχε αποκλείσει από το FA Cup μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" (όπως και η ήττα από την Τότεναμ).

Η Σάντερλαντ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Ράιαν Γκιγκς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και αφού απάντησε ο Βίντιτς στο 52', οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εκτέλεση πέναλτι του Μπορίνι, πέναλτι που ήταν αμφισβητούμενο.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Ο'Σέι, Μπράουν, Μάρκος Αλόνσο, Κάτερμολ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Κι Σουνγκ-Γιονγκ, Τζακερίνι (54' Άνταμ Τζόνσον), Μπορίνι, Στίβεν Φλέτσερ (72' Άλτιντορ).

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Βίντιτς, Έβανς (60' Σμόλινγκ), Εβρά, Κλέβερλι (74' Ντάρεν Φλέτσερ), Κάρικ, Βαλένσια (87' Χαβιέρ Ερνάντες), Γκιγκς, Γιανουζάι, Γουέλμπεκ.

Ήττες παντού για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα αποτελέσματα των 1ων ημιτελικών του League Cup:

Τρίτη

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (45'+2 αυτ. Γκιγκς, 64' πέν. Μπορίνι / 52' Βίντιτς)

Τετάρτη

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ (21:45)

*ρεβάνς 21 και 22 Ιανουαρίου

Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ