ΑΓΓΛΙΑ

Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι

Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι

Πριν τρία χρόνια οι Τζέιμι Βάρντι και Χάρι Κέιν έπαιζαν για την Λέστερ στην Championship και περνούσαν μάλιστα αρκετό χρόνο μαζί στον πάγκο. Τώρα είναι απλά η ελπίδα όλων των Άγγλων και πρώτοι σκόρερς στην Premier League (photos)

Η Αγγλία το Σάββατο νίκησε με 3-2 την Γερμανία σε διεθνές φιλικό στο Βερολίνο, με τους Χάρι Κέιν και Τζέιμι Βάρντι να σκοράρουν, τους δύο πρώτους σκόρερς της Premier League.

Πριν από λιγότερο από τρία χρόνια, τον Μάιο του 2013, οι δυο τους καθόντουσαν δίπλα-δίπλα στον πάγκο της Λέστερ, σε αναμέτρηση με την Γουότφορντ για τα play-offs της Championship.

Είναι η παρακάτω φωτογραφία, με την οποία έχει γίνει ένας μικρός... χαμός στην Αγγλία τις τελευταίες ημέρες, ενώ πιο δεξιά είναι και ο Ντάνιελ Ντρίνκγουοτερ, ο οποίος δεν έπαιξε στο Βερολίνο, είναι πλέον διεθνής.

Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι
© GETTY IMAGES

"Την έχω δει την φωτογραφία. Είναι τρέλα έτσι; Τι διαφορά μπορεί να γίνει μέσα σε δύο χρόνια. Κάθε μέρα, όταν έχω λίγο χρόνο μόνος μου, σκέφτομαι το ταξίδι στο οποίο παίρνω μέρος", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βάρντι όταν ρωτήθηκε για την παραπάνω φωτογραφία.

Είχε βέβαια νωρίτερα πετύχει το πρώτο του γκολ με τα "3 λιοντάρια", με φανταστικό "τακουνάκι" στον Μάνουελ Νόιερ. "Το γκολ με την Γερμανία είναι αναμφίβολα το highlight της καριέρας μου μέχρι τώρα", πρόσθεσε το 29άχρονος.

Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι
© BONGARTS/GETTY IMAGES
Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι
© JMP/REX/SHUTTERSTOCK

Πριν το γκολ του Βάρντι είχε σκοράρει ο Χάρι Κέιν, ο οποίος ανέφερε: "Λέγαμε κάποια αστειάκια με τον Ντάνι Ντρίνκγουοτερ και μου έδειξε την φωτογραφία. Είναι τρελό. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο παιχνίδι και μπορεί να αλλάξουν εύκολα τα δεδομένα. Αυτό δείχνει τι μπορεί να κάνει η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση".

Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι
© GETTY IMAGES
Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι
© BPI / KIERAN MCMANUS

Κορυφαίοι στην Premier League

Η Λέστερ είναι στην κορυφή της Premier League, έχοντας μάλιστα 5 βαθμούς περισσότερους από την Τότεναμ, με 7 αγωνιστικές να απομένουν.

Το αντίθετο συμβαίνει πλέον στον πίνακα των σκόρερς, καθώς ο Χάρι Κέιν έχει φτάσει τα 21 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ, έχοντας προσπεράσει τον Τζέιμι Βάρντι που έχει 19.

Πολύ πιθανό λοιπόν οι ομάδες τους να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις και οι ίδιοι ως οι πρώτοι σκόρερς στο πιο σπουδαίο, στο πιο ακριβό πρωτάθλημα του πλανήτη.

Όπως είπαν και οι δύο, είναι... τρελό όλο αυτό. Πριν τρία χρόνια έπαιζαν μαζί στην Λέστερ και μάλιστα στην Championship, με τον Κέιν να είναι δανεικός από την Τότεναμ. Όποιος πει πως αυτούς του δύο τότε του έβλεπε να έχουν λαμπρό μέλλον και φτάνουν έστω εθνική Αγγλίας, απλά, θέλει σύλληψη. Ούτε οι ίδιοι, ούτε οι ίδια τους η μητέρα δεν μπορούσε να το φανταστεί, κυρίως για τον Βάρντι που ήταν 26 ετών.

Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι
© GETTY IMAGES

Στο φιλικό με την Γερμανία ξεκίνησαν οι Κέιν με Γουέλμπεκ στην επίθεση και ο Βάρντι ήρθε από τον πάγκο, αλλά στο φιλικό με την Ολλανδία την Τρίτη αναμένεται να είναι βασικός μαζί με τον Στάριτζ. Αυτοί οι 4 μαζί με τον Ρούνεϊ είναι οι επιθετικοί που θα πάνε στο Euro 2016...

Η "τρέλα" με Κέιν & Βάρντι
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ