ΑΓΓΛΙΑ

Η "σεντονάτη" Στόουκ Σίτι

Η "σεντονάτη" Στόουκ Σίτι

Μετά και την απόκτηση του Τζερντάν Σατσίρι, η Στόουκ έχει πέντε παίκτες στο ρόστερ της που να έχουν κατακτήσει Champions League στην καριέρα τους, ισοφαρίζοντας τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Της έχουν προσδώσει τον χαρακτηρισμό "Μπαρτσελόνα Β" ελέω των παικτών που έχει στο ρόστερ της και προέρχονται από τους Καταλανούς. Πλέον, μπορεί άνετα και χαρακτηριστεί και 'σεντονάτη", αφού διαθέτει πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει το "Άγιο Δισκοπότηρο" του Champions League.

Η Στόουκ Σίτι του Μαρκ Χιουζ έχει μεγάλες βλέψεις την φετινή σεζόν και δεν στοχεύει απλά να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League. Γι' αυτό άλλωστε και πήρε παίκτες έμπειρους και με παραστάσεις, ώστε να την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Αντίστοιχο αριθμό παικτών που έχουν γευτεί το νέκταρ μιας τέτοιας επιτυχίας, είναι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχουν επίσης πέντε άσους στο δυναμικό τους. Δυο κλαμπ που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα και σαφώς έχουν ρόστερ πιο μεγάλο και πλούσιο από της Στόουκ.

Ο Τζερντάν Σατσίρι είναι το τελευταίο απόκτημά της και προστέθηκε στους Μπόγιαν Κρκιτς, Ιμπραΐμ Αφελάι, Μαρκ Μουνιέσα και Μάρκο Αρναούτοβιτς που έχουν πάρει το Champions League. Ο τελευταίος όμως, επειδή δεν είχε παίξει στον τελικό της Ίντερ με τη Μπάγερν Μονάχου το 2010 στο "Μπερναμπέου", δεν θέλει να "λέγεται" πως ανήκει σε μια τέτοια λίστα...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ