ΑΓΓΛΙΑ

Η Πορτ Βέιλ απέρριψε τον Χάσελμπαϊνκ υπό το φόβο ρατσισμού

Η Πορτ Βέιλ απέρριψε τον Χάσελμπαϊνκ υπό το φόβο ρατσισμού

Ο πρόεδρος της Πορτ Βέιλ, Νόρμαν Σμέρθγουεϊτ, αποκάλυψε ότι απέρριψε στο παρελθόν τον νυν τεχνικό της ΚΠΡ, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, υπό το φόβο ρατσιστικών επιθέσεων.

Ο Ολλανδός νυν τεχνικός της ΚΠΡ, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, βρέθηκε το 2013 κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πορτ Βέιλ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος αυτής - όπως αποκάλυψε - απέρριψε την περίπτωσή του, υπό το φόβο ρατσιστικών επιθέσεων που πιθανότατα να εκδηλωνόταν από μειοψηφία οπαδών της.

"Δεν τον πήρα για το ρατσιστικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Δε νομίζω ότι ήταν δίκαιο για τον ίδιο. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εάν τα αποτελέσματα ήταν άσχημα; Θα ήταν η σωστή επιλογή για την ομάδα, αλλά δεν θα ήταν σωστό για την ομάδα απέναντί του. Το 90% των φίλων μας είναι εξαιρετικό κομμάτι, αλλά μια μειοψηφία κάνει τη ζημιά σε πολιτικά κι άλλα θέματα"

Αντίθετα, ο εκπρόσωπος των οπαδών της Πορτ Βέιλ εξέφρασε την άγνοιά και το σοκ του για την εν λόγω αποκάλυψη: "Είμαι σοκαρισμένος, με αυτά που είπε. Νομίζω ότι η ομάδα έχει θέματα με το ρατσισμό αλλά δεν είναι σε χειρότερο βαθμό από οποιαδήποτε άλλο κλαμπ"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ