ΑΓΓΛΙΑ

Η νέα ζωή του Βαλντές στη Μίντλεσμπρο

Η νέα ζωή του Βαλντές στη Μίντλεσμπρο

Μετά από δύο χρόνια περιπετειών σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σταντάρ Λιέγης, ο Βίκτορ Βαλντές δείχνει να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του στην αγγλική Μίντλεσμπρο.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Ισπανός τερματοφύλακας μετακόμισε στο Ολντ Τράφορντ για λογαριασμό των "κόκκινων διαβόλων", αλλά η θητεία του μετετράπη σε... εφιάλτη, μιας κι ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν τον υπολόγιζε.

Ένα χρόνο αργότερα οι "κόκκινοι διάβολοι" τον παραχώρησαν δανεικό στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να στεριώσει, με αποτέλεσμα να ψάξει γρήγορα για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Τον Ιούλιο του 2016 η Μίντλεσμπρο ενδιαφέρθηκε για τον Ισπανό γκόλκιπερ και τον ενέταξε στο δυναμικό της. Ο Βαλντές επέστρεψε στο Νησί, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να μην το μετανιώνει. Πλέον, ζει στο Nunthorpe μαζί με την οικογένεια του. "Έχει βρει ξανά τον εαυτό του" λέει ο συμπαίκτης του στη "Μπόρο", Στιούαρτ Ντάουνινγκ. "Τα παιδιά του πηγαίνουν στο τοπικό σχολείο. Μένει πολύ κοντά στο σπίτι μου. Μπορώ να του δώσω συμβουλή για καλά εστιατόρια. Εάν θέλει υδραυλικό, μπορώ να του στείλω τον πατέρα μου" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Βαλντές έχει κερδίσει θέση βασικού στην "Μπόρο" έχοντας παίξει σε 6 από τα εννιά ματς της ομάδας του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ